Gro

Gro Saugerud er født i 1968 og har drevet med hund siden 1982. Fra 1993 har hun jobbet med hund på heltid. Gro Saugerud driver Drammen Hundesenter og brenner for belønningsbasert trening og for at hund og eier skal ha det gøy sammen!  Hun har lang erfaring innen trening av dyr og har jobbet på Langedrag siden 2006. I 2010 jobbet hun i Zambia med et løveprosjekt og i 2013 jobbet hun i USA / WolfPark med sosialisering av Grå rev og med sosialiserte ulv.

Drammen Hundesenter ble startet opp i 1993. Dette besto av en butikk og en hundesalong samt dressurkurs for alle hunder i alle aldersgrupper. Hun har vært instruktør i Drammens Brukshundklubb siden 1984 og har hentet både praktisk og teoretisk kunnskap via mange anerkjente instruktører fra inn – og utland. I tillegg til dette har hun utdannelse fra Norges Landbrukshøgskole i avl, genetikk og atferd samt fôring og ernæring (hund), hun er hundemassør fra Axelsons Body Work School og har pedagogisk utdannelse via sosial pedagogikk, veiledning, kompetanseheving og coaching (grunnfag). 

Gro har selv to hunder som primært brukes til søk, demohunder på kurs og trenes til jakt: Cocker spaniel (jaktcocker) Lykke f. febr. 2014 og Working springer spaniel, Athenagårdens Saga f. juli 2020.

Du kan bli kjent med Gro via blogg (https://grosaugerud.wordpress.com) og podcasten VOFFordet? (https://podme.com/no/voffor-det?)

                                        

 Maja

 Maja Nielsen Hauger driver Hauger Hund i Nittedal, men jobber for det meste i Drammen Hundesenter.

 Hun er utdannet via Catch og har selv en labrador på 5 år som heter Bia. Maja har lang bakgrunn innen hest   og  har jobbet på Langedrag Naturpark. Hun jobber både med kurs som eneinstruktør og sammen med Gro   eller Hanne.

 Hun holder de fleste Pt-timene, dropin-treninger, valpekurs og viderefående kurs. De fleste kurs i   hundesenteret er bemannet med 2 instruktører og som regel jobber Gro og Maja som "parhester"

                                         

 

Hanne

Hanne Oksett driver Plusshund og driver med fysioterapi og rehab på hunder.

Hun har vært i hundesenteret i rundt 17 år og har selv to Field spaniels som hun har drevet både jakttrening, lydighet og søk med. Hun driver også med hundekjøring og har en kennel med rundt 20 AH.

Hanne driver mest med valpe - og videregående kurs hos oss og er ofte parhest med Maja eller Gro.

 

 

 

 

 

 

 

anne mette Anne Mette

 Anne-Mette Kirkemo er jakthundinstuktør utdannet gjennom Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF). Hun er   autorisert ettersøksinstruktør for NJFF og utdanner årlig ettersøksekvipasjer på både grunnleggende og   videregående nivå.

 Hun er ettersøksdommer i Norsk Kennel Klubb (NKK) og dømmer der blodsporprøver i både åpen og   eliteklasse, både for godkjenning og i konkurranse. Hun er selv aktiv ettersøksjeger for Lier kommune og   Søndre Buskerud ettersøksring og går året rundt ettersøk etter vilt som er skadet i trafikkulykker.
 Hun har erfaring med flere raser, men har for tiden fire dachshunder – strihåret og korthåret – som brukes   både til jakt og ettersøk, samt en Bayersk Viltsporhund som trenes til ettersøksekspert.

                                            Nå er hun en av instulrtørene her på sentret! Hun blir jobbene i par med både Gro, Maja og Maja Kristiane.

 

 

 

 236293235 2340672209398570 9189171697326008772 n 1Maja Kristiane

 Maja Kristiane Holmen Eberlein, går under kallenavnet "Maja 2" i team Drammen Hundesenter. 

 Maja 2 er vår fotograf, grafiske designer og instruktør. Hun jobber mest i par med Gro og Maja.

 Hun har utdanning innen medier og kommunikasjon- og journalistikk. Hun er utdannet hundetrener og   hundeinstruktør ved Catch Hund avd. Hønefoss.

 Maja har vokst opp med hunder og kaniner. Hun har nå Kompis, en hann labrador på 6 år. Hun driver   også Eberlein Hund.