Bruk av treningshallen 

Kontaktinfo: Gro Saugerud: 913 12 419

 

Husregler

Lokalene inneholder følgende:

1000 kvm treningsområde

Plattform (kan kun benyttes med instruktør / privattime)

Arenaer for romsøk

Oppholdsrom / kafè

Kjøkken

Undervisningsrom for ca 50 personer 

For at vi skal ha tilgang på slike lokaler (sentralt og med gode trening - og søksmuligheter), kreves det at regler og rutiner følges. Ved brudd på regler og ved skjødesløs behandling av området, vil man kunne miste retten til å benytte seg av lokalene.

Det er båndtvang på hele området og hunder skal holdes i bånd til og fra bil / inn og ut av treningshallen og ved lufting forøvrig.

Adresse: Nedre Eikervei 65 / Gulskogen / Drammen

 

Ansvar i forbindelse med bruk av lokalet

Man er i lokalet på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til.

Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor hundesenteret, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra hundesenterets side.

Hunder som oppbevares i bilene, må være rolige uten å lage støy. Vi leier i et område hvor det jobber mange andre og ønsker ikke belaste våre naboer.

Dersom noen mottar klager, skal disse henvises direkte til meg slik at jeg tar meg av eventuelle samtaler med klageren. Vi møter alle ”med et smil” og gjør vårt til at klager er unødvendig.

 

Parkering

På kveldstid kan man benytte hele plassen (se oppmerket felt for parkering), men unngå å parkere foran inngangen til hundesenteret eller lasterampene. På dagtid benyttes parkering til venstre for bygget.

 

Lufting av hunder

Det er båndtvang på hele området og hunder skal holdes i bånd til og fra bil / inn og ut av treningshallen og ved lufting forøvrig. Det er fint turområder / turveier rundt treningsplassen som kan benyttes. Det er ikke tillatt å lufte hunder på jordet som ligger ved siden av treningshallen da dette er privat.

Plukk opp etter hunden (du finner søppelkasse ved inngang til senteret) og ikke la hunden tisse opp etter innganger og bygninger / biler.

 

Hunder innendørs

Hunder må holdes i bur hvis de skal være inne. De må være rolige og ikke lage støy ved innendørs oppbevaring.

 

Kjøkken

Kjøkkenet kan ikke benyttes utenom spesielle avtaler da vi er regulert av Mattilsynet. Hunder har ikke adgang inne på kjøkken / serveringområde. Du må selv ha med deg kaffe / te / kopper. Unntak gjelder de dagene vi har hundekafè med servering

 

Hunder i lokalet:

Bur som står i lokalet er private og kan ikke benyttes av andre uten avtale. Hunder under trening kan gjerne ligge inne i bur, men dere må selv ta med bur, vannskåler med mer.

Hunder skal ikke være løse i lokalet utenom trening.

Søksområder med løse hunder, sperres av med grind i døråpninger.

 

Søkslokalet

De som bruker senteret skal ha gjennomført minimum søk grunnkurs del 1 og ha god forståelse for håndtering av luktemner, kontaminering og bruk at søksarealene. (Vi ser en stor fordel i at deltagerne har deltatt på workshop hos oss med Tonje Kielland, SWDI eller oss i hundesenteret)

 

Luktemne / utstyr (søk)

Dere må selv ta med luktemne og utstyr til treningen (bokser, pinsett, pads til evnt besmitning med mer ).

 

Håndtering av luktemnet:

Hvis du mister et luktemnet ned i en sprekk etc / ikke får fjernet det, så heng en lapp på stedet hvor det er mistet og hva slags luktemne det gjelder. Alle gjemmer skal fjernes etter utlegg.

 

Kontaminering

Enkelte substanser besmitter mer enn andre (eks te, biologisk materiale ). For at søksområdene skal holdes ”rene” så lenge som mulig, ønsker vi at dere bruker gjenstander som kan fjernes fra rommet til å gjemme i (sko, bøker, puter, krukker, blader, dvd med mer).

Det samme gjelder bruk av bruskasser, kasser, fliser på vegg. Te besmitter underlaget ekstremt mye og det er ønske om at dere bruker emballasje som beskytter. Hvis man gjemmer inne i skap, skuffer, i møbler etc ; ønsker vi at det brukes en form for emballasje så langt det er mulig. Emballasje må man selv sørge for å ha med seg.