Fra valp til bestevenn - valpeskolen! 

Vi har latt oss inspirere av tittelen kjent fra tv-serien "Fra bølle til bestevenn", men gjør det vi kan for å komme i forkjøpet at hunden utvikler en atferd som kan bli vanskelig å håndtere.

Hvordan skal du få hunden til å begynne å gjøre ting du vil framfor å slutte å gjøre ting du ikke liker?

De siste 25 årene har vi spesialisert oss på opptrening av valper og dens eier. 

Vi legger stor vekt på å utdanne hundeeieren og øke dens forståelse for hunder.

Alle våre øvelser på kurset er plukket ut med tanke på hverdagstrening og familiehunden.

Vår treningsform er belønningsbasert.

Kurset er for valper mellom 8 uker og 6 måneder. 

Etter mange års erfaring med valpekurs, har vi valgt ut øvelser som vi opplever som svært egnede for grunnopplæringen av valpen. Med på kurset får du en onlinedel med teori og hvor alle øvelsene er filmet og forklart. Du får også tilsendt beskrivelsene av øvelsene.

 

Praktiske øvelser på kurset:

  • Gå pent i bånd
  • Innkalling
  • Kontakt og samarbeid
  • Stoppsignal
  • Håndtering
  • Ro
  • Belønningsutvikling

Under teoridelen tar vi opp hunden i familien, valpens utvikling, hvordan du blir en supertrener, grunnleggende forståelse av bruk og utvikling av belønninger og de vanlige valpeproblemene som biting, hvordan få hunden til å levere fra seg ting den har i munnen, renslighetstrening, fornuftig burbruk og mye mer!

Vi har som mål at etter endt kurs har du fått med deg elementære treningsråd og kunnskap som gjør at du kan selv trene valpen i andre ferdigheter og øvelser.

Vi ønsker å bidra til at hunden i løpet av kurset kan gå "fra valp til bestevenn".

Videre kurs: valpekurs følges opp med et videregående kurs som heter «Bedre Hverdag»- etter dette er neste steg videregående kurs del 2: «Best Hverdag».

Andre kurs vi tilbyr er: apport, søk, fordypningkurs, temakvelder mm.

Du finner våre kurstilbud under menyen «kurskalender».

Etter endte kurs kan valpen delta på "drop-in timer" ledet av en av våre instruktører. Dette er treningskvelder hvor dere kan komme med ønsker til hva vi skal trene, ellers lager vi opplegg basert på tidligere øvelser. Gruppen for dette heter "Hverdagsdugelighet". Du finner den på Facebook.

 

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å finne ut når kurs arrangeres, gå inn på vår kurskalender.
Du kan også lese mer om våre kurs på vår facebookside (https://www.facebook.com/Drammenhundesenter) under arrangementer.

 

 

Copyright © 2021 Gro Saugerud. All Rights Reserved.