Kjære dyrevenner!

Drammen Hundesenter / Gro Saugerud arrangerer en opplevelsesrik dagstur til Langedrag! Du vil få muligheten til å komme inn til ulver og gauper, se sosialisert ulv og nyte en dag blant rovdyr, natur og likesinnede dyreinteresserte!

Prisen inkluderer inngang Langedrag, guidet tur på gården, inngang til ulv og gaupe, visning av sosialisert ulv - en hel dag spekket av dyreopplevelser!

Transport: Egen
Turer arrangeres jevnlig
Aldersgrense 15 år
maks antall detagere: 12 stk. pr. hegn (ulv / gaupe). Ellers ingen begrensning.

Supre fotomuligheter!

Jeg vil følge dere gjennom en hel dag blant vakker natur, flotte dyreopplevelser og spennende og lærerike timer på Langedrag Jeg er selv guide inn til gaupe og ulv.

Jeg har jobbet på Langedrag siden 2006 og avsluttet mitt arbeid der mai 2014.
Nå er det full drift av hundeskolen som gjelder - en hundeskole som ble startet i 1993. Vi vil ha fokus på ulv og hund og atferd, mitt arbeid med dyr, løveprosjektet i Afrika i 2010 og min erfaring med sosialisert ulv i Wolf Park i USA i 2013. Alt dette vil jeg dele under vårt møte med ulv og gaupe og ta dere med inn i "min" verden.

Fra 2014 til dd. har jeg fortsatt min jobb på Langedrag som guide og bistår Langedrag etter behov.

Det er fullt mulig å ta med familien på turen.

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å finne ut når kurs arrangeres, gå inn på vår kurskalender.
Du kan også lese mer om våre kurs på vår facebookside (https://www.facebook.com/Drammenhundesenter) under arrangementer.

 

 

Copyright © 2021 Gro Saugerud. All Rights Reserved.