NYHET! 

Varighet: et helt halvt år!

Valpekurs XXL

Dette kurset er helt nytt og bakgrunnen for at vi arrangerer dette XXL - kurset for valper, er fordi dere skal få så mye hjelp som mulig gjennom valpens første halvår i nytt hjem! 

Det tar lang tid å trene opp en hund! Vi, som er erfarne, bruker over et år på å trene opp en hund. Kanskje enda lenger tid. Skal vi ha en sportshund / spesialhund, tar det kanskje 2 - 3 år!

De «vanlige» valpekursene våre er gjennomført på ca 1 mnd. Deretter kan man bygge på videre valp 1 og 2, delta på hagefester og drop-timer. Det er fullt mulig å være med på disse hvis du ikke vil binde deg opp for et helt halvt år.

Det er viktig å starte trening av valpen tidlig og vi gjør det vi kan for å komme i forkjøpet at hunden utvikler en atferd som kan bli vanskelig å håndtere. Hvordan skal du få hunden til å begynne å gjøre ting du vil framfor å slutte å gjøre ting du ikke liker?

Med dette XXL-kurset samler vi alt du trenger i ett kurs og guider deg gjennom den første, vanskelige tiden. Dette kurset vil vi ha en annen oppbygging enn våre vanlige valpekurs og vi har god tid til å etablere alle øvelser og ferdigheter. Du vil få alle våre kurspakker i ett pluss en del annet bonusinnhold. Kurset tar for seg grunntrening av valpen og baseres på belønningsbaserte treningsmetoder og grunnleggende hverdagsøvelser.

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å finne ut når kurs arrangeres, gå inn på vår kurskalender.
Du kan også lese mer om våre kurs på vår facebookside (https://www.facebook.com/Drammenhundesenter) under arrangementer.

 

 

Copyright © 2021 Gro Saugerud. All Rights Reserved.