Den viktige leken

Hagefester / valpeslipp er en super arena for å sosialisere valpen. Alle slippene blir ledet av en erfaren instruktør og valpene leker sammen i grupper som er tilpasset størrelse, alder og mentalitet. Målet vårt er at alle valpene skal ha det fint og bli tryggere, mestre sosial interaksjon med andre hunder; kort og godt: sikre hundens sosiale framtid!

Mange er usikre på hundemøter og opplever ofte at valpen kan bli redd i møte med andre hunder. Mange mangler lekekompiser og har ikke tilgang til passende kompiser. Dette kan vi hjelpe deg med!

Påmelding via mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Sted: Hurum

Stort, inngjerdet jorde hvor hundene kan boltre seg og strekke på labbene!
Pris: 200.-


Sosialisering av valpen er viktig og derfor arrangerer vi "hagefest" for valper! Sosialiseringsperioden er kort ( opp til ca 12 - 14 ukers alder) og det er viktig å benytte denne tiden maksimalt. Etter denne perioden er det viktig å vedlikeholde treningen slik at valpen ikke desosialiseres. Under slippene veileder vi hvordan god lek ser ut og forklarer mye rundt hundens språk og hvordan vi kan se at den trives og har det fint i samvær med andre.

Vi slipper valpene sammen i tilpassede grupper og lar de leke og kose seg sammen! Gruppene tilpasses etter alder, størrelse og mentalitet / lekemåte. Slippet blir ledet av erfaren instruktør (Gro Saugerud / Maja Nielsen Hauger).

Øvre aldersgrense for "nye" valper: 5 mnd (hunder som ikke har deltatt tidligere, kan ikke være eldre enn 5 mnd.). For valper som har deltatt på tidligere hagefester, er øvre aldersgrense 6 mnd.

Sosialisering er mer enn bare slipp; de skal også trene på miljøtrening; å være rolig sammen, hilse på mennesker og veksle mellom aktivitet og passivitet. På hagefestene kan du få tips, råd og vi er en arena hvor du kan spørre om ting du lurer på.

Vi kan ikke stille garantier for at det er match for alle, men vi har snille, voksne hunder som kan tre inn i rollen hvis nødvendig.

Legg dere inn i denne gruppen for å få oppdateringer om hagefester og valpelek: https://www.facebook.com/groups/251787192568850

 

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Copyright © 2021 Gro Saugerud. All Rights Reserved.