Vi har latt oss inspirere av tittelen "Fra bølle til bestevenn", men gjør det vi kan for å komme i forkjøpet at hunden utvikler en atferd som kan bli vanskelig å håndtere. Hvordan skal du få hunden til å begynne å gjøre ting du vil framfor å slutte å gjøre ting du ikke liker?

Vi legger stor vekt på å utdanne hundeeieren og øke forståelsen for hunder.
Alle våre øvelser på kurset er plukket ut med tanke på hverdagstrening og familiehunden og vår treningsform er belønningsbasert.

Kurset er for hunder med en øvre aldersgrense på 12 mnd. Den nedre aldersgrensen er 6 mnd. For hunder yngre enn dette, anbefales valpekurs.

Vi har valgt ut øvelser som vi har opplevd som svært egnede for grunnopplæringen av hunden. Teoridelen tar opp temaer som «deg som hundeeier» og hunden i familien, belønningsteknikker, raseforståelse - hvordan påvirker rasen hundens atferd og andre nyttige tips.

Praksisdelen tar for seg øvelsene gå pent, innkalling, kontakt - og samarbiedsøvelser , stoppkommando, håndtering, ro med mer. Vi har som mål at etter endt kurs har du fått med deg elementære treningsråd og kunnskap som gjør at du kan selv trene hunden i andre ferdigheter og øvelser.

Kurset følges opp med videregående kurs 1. Kurset heter «Bedre Hverdag»
og følges opp med videregående del 2: «Best Hverdag».

 

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å finne ut når kurs arrangeres, gå inn på vår kurskalender.
Du kan også lese mer om våre kurs på vår facebookside (https://www.facebook.com/Drammenhundesenter) under arrangementer.

 

 

Copyright © 2021 Gro Saugerud. All Rights Reserved.