Belønningsbasert jaktlydighetskurs med Thomas Stokke (R+Gundog)

Vi arrangerer belønningsbasert jaktlydighetskurs for alle typer fuglehunder. Med oss på laget har vi Thomas Stokke som driver klickerklok i Sverige. 

Kursene passer for de som er interessert i å vite mer om hvordan man trener fram jakthunder med belønningsbaserte metoder, hva belønningsbasert trening er og hvordan man trener det i praksis.

På kurset går vi gjennom grunnferdighetene som hunden bør beherske før du tar den med på jakt, samt hvordan du kan bygge opp en god treningsrelasjon med din hund i hverdagen og ikke minst på jakt.

Kurset passer for deg som har en valp, unghund eller voksen nybegynnerhund som du ønsker å bruke på jakt eller hvis du er erfaren jeger, som ønsker å trene din hund med belønning, for at få et bedre samarbeid. Vi tilpasser som alltid treningen til ekvipasjens nivå og ambisjoner.

Du lurer kanskje på

  • Hva er belønningsbasert fuglehundetrening?
  • Hvordan vi får hunden til å gjøre det vi vil, når vi vil og ikke bare når den har lyst
  • Hva gjør vi når det ikke går som vi hadde tenkt oss?

På fuglehundkursene har vi fokus på 

  • Sitt/stoppsignal til ro i oppflukt 
  • Bli sittende
  • Jaktfot/ fri ved fot
  • Grunnleggende apportering (med fokus på avlevering og holde fast)

Vi arrangerer også fordypningskurs i apport og RIOS (Ro i oppflukt / Ro i skudd)

Gøy med fuglehund:

Ønsker du å trene / aktivisere din fuglehund, men ikke har planer om jaktprøver / praktisk jakt? Da er «gøy med fuglehund» - kurs et godt alternativ. Her har vi fokus på apportering og mange morsomme aktiviseringsøvelser vi kan knytte til dette.

Vi har selv jakthunder som primært brukes til andre ting enn jakt, men vi stimulerer deres jaktegenskaper ved hjelp av jaktsøk (etter dummies), tapt apport, vannapport og mange morsomme apporteringsøvelser. Hundene elsker det og vi får trent masse på samarbeid og kontroll samtidig som vi stimulerer jakthundens egenskaper.

 

Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å finne ut når kurs arrangeres, gå inn på vår kurskalender.
Du kan også lese mer om våre kurs på vår facebookside (https://www.facebook.com/Drammenhundesenter) under arrangementer.

 

 

Copyright © 2021 Gro Saugerud. All Rights Reserved.